2015. június 1., hétfő

Virslis krumplisaláta

Egyik kedvenc fogásom természetesen a krumplisaláta. Elképesztő, hogy milyen gyakran készítem, egyszerűen nem bírok eleget enni belőle. Sokféleképpen készült már, néha az otthon lévő maradékok adják az ötletet hozzá. A maradék pedig most héjában főtt újburgonya, reggeliről megmaradt főtt virsli, kevés majonéz és az éppen fővő leves voltak.

Hozzávalók: főtt újburgonya karikázva, 1 pár virsli karikázva, 4-5 ek majonéz, 1 ek mustár, kevés cukor, só, bors, aprított snidling, 1 kis fej vöröshagyma, 1 merőkanál húsleves alaplé
Sok mindent nem lehet ezen elrontani. A hozzávalókat egyszerűen összekeverjük, és amit még találunk és szeretünk, belevágjuk. A leves ötlete csak úgy jött, hogy a majonéztől túl tömény volt az állaga. Öntöttem rá a még meleg húslevesből, majd összekevertem, amitől nagyon jó kis állagú krumplisalátát kaptam. Na de az íze...hmmm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...