2015. augusztus 16., vasárnap

Ketchupos csirkecombok

Mindig az egyszerű ételek a legnagyszerűbbek. Így volt ez mai is, amikor a csirkecombokat ketchupos páccal együtt kezdtem sütni. A végeredmény fantasztikus volt. Bár bevallom grillrácson, faszénen sütve még jobb lett volna.

Hozzávalók: 8 db csirkecomb, 8 ek ketchup, só, bors, BBQ mártás
A combokat jól befűszerezem, majd meglocsolom a ketchup és a BBQ keverékével. A BBQ mártás ezúttal Heinz termék volt, igazság szerint maradt még a hűtőben, és így legalább ez is elfogyott. 
A bepácolt húsokat 1-2 órára a hűtőbe teszem. A sütést előmelegített sütőben kezdem el, 180 fokon. Olaj vagy víz nem kell. Elegendő a combokat pácostul a tepsibe önteni, majd alufóliával lefedve nagyjából 1 másfél óra alatt megsütni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...